HDMI microscoopcamera's

Van DigiPHOT verschijnen er binnen kort enkele nieuwe modellen cameramicroscopen die buitengewoon handig inzetbaar zijn voor live prepareerwerk (klassikaal in het onderwijs) maar ook voor vele technische toepassingen zoals soldeerwerk of fijn montagewerk met hele kleine onderdelen.

Het kleinste model heet DM-3512H en is gemonteerd op een  tafelstatiefje met alzijdige (eenknops) verstelling.De werkafstand is vrij instelbaar tussen 33 en 320mm en de eindvergroting is 4.8x tot 55x.

Het gaat hier om een echte HDMI camera (3.5MP) met een mogelijkheid voor fotografie op een SD card. Het is ook mogelijk om een uitvoering te keizen met aangebouwde 12.5"HDMI monitor. (DM-3512HZ)

Een wat groter model (DM-3512HM) is geplaatst op een robuust tafelstatief met dubbele zwenkarm, de vergrotingsrange loopt van 9.5x tot 120x. Naar keuze kan een houder met 12.5"monitor geleverd worden of een houder voor een grotere monitor.

Voor afbeeldingen of prijzen; stuur mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

site-logo-abbeoptics