Reinigingsset voor optiek

Microscoop- maar ook camera objectieven moeten heel voorzichtig gereinigd worden. Belangrijk!; reinig de objectieven NOOIT droog, maar gebruik altijd een veilige lens cleaner zoals RoR.
Probeer eerst de vervuiling te localiseren. Als het zichtbaar is in alle vergrotingen dan is w.s. een oculair vervuild. Draai het oculair om zeker te zijn (vuil beweegt mee).
Als de vervuiling in slechts 1 objectief zichtbaar is dan bevindt het zich duidelijk in dit objectief. Soms is wegblazen al voldoende; gebruik hiervoor een goede blaasballon, en liever geen spuitbus. Laat het reinigen van de binnenoptiek van de microscoop liever over aan de technicus.

Een prima reinigingsmiddel, dat veelvuldig getest werd en geen nadelige invloed heeft op lens coatings of kit is RoR. Dit middel reinigt uw kostbare objectieven op een veilige manier en lost zelfs immersieolie-resten op, zonder achterlating van residu!

ABBEoptics levert een complete reinigingsset in kunststof container, waarin de belangrijkste producten aanwezig zijn om vervuilde optiek meteen te reinigen, t.w.;

Professionele blaasballon/RoR cleaner in 2 flacons/reinigingswatten en -stokjes . Een duidelijke gebruiksaanwijzing vindt u in de Downloads.
Regelmatig reinigen met RoR zorgt ervoor dat de optiek daarna minder snel vervuilt!

blaasballon

Nadere toelichting of een prijsoppave per email nodig? Vul hier de contactpagina in.

Download hier deze folder!

site-logo-abbeoptics