PowerLED voor microscopen

ABBEoptics kan (bijna) ieder merk microscoop achteraf voorzien van een 10Watt's LED verlichting. Dit betekent een fraaie upgrade zelfs voor de oudere microscopen. Het lamphuis, de voeding en de lichtregeling (traploos) worden volledig vervangen door deze kit. Dit betekent vaak; veel meer licht (ca. 85% van een 12V/100Watt halogeenlamp, niet meer tussentijds witbalansen bij microfotografie, nooit meer lamp wisselen (geschatte levensduur 50.000 branduren). Interesse? stuur afbeelding van uw oude lamphuis en fitting naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Digicam met 5G!

Binnenkort verschijnt er een nieuwe WiFi/usb microscoopcamera die werkt volgens het wifi protocol IEEE 802.ac

Dit betekent; gelijktijdige beeldweergave op 10 smartphones/tablets. Waar de voorganger werkte met 2.4G over max. 14 kanalen met een snelheid van maximaal 300Mbs werkt deze over max. 100 kanalen met een snelheid van 2.600Mbs!

Afbeeldingen en nadere specs volgen z.s.m.  Interesse? vraag nadere info via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

HDMI microscoopcamera's

Van DigiPHOT verschijnen er binnen kort enkele nieuwe modellen cameramicroscopen die buitengewoon handig inzetbaar zijn voor live prepareerwerk (klassikaal in het onderwijs) maar ook voor vele technische toepassingen zoals soldeerwerk of fijn montagewerk met hele kleine onderdelen.

Het kleinste model heet DM-3512H en is gemonteerd op een  tafelstatiefje met alzijdige (eenknops) verstelling.De werkafstand is vrij instelbaar tussen 33 en 320mm en de eindvergroting is 4.8x tot 55x.

Het gaat hier om een echte HDMI camera (3.5MP) met een mogelijkheid voor fotografie op een SD card. Het is ook mogelijk om een uitvoering te kiezen met aangebouwde 12.5" HDMI monitor. (DM-3512HZ)

Voor afbeeldingen of prijzen; stuur mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

site-logo-abbeoptics