LUMEN lichtbronnen

ABBEoptics heeft een serie van drie verschillende LUMEN lichtbronnen ontwikkeld, deze LED lampen zijn uitermate geschikt voor macro fotografie/stereo microscopie maar doen ook uitstekend dienst als algemene werkverlichting op de werktafel. De basis bestaat uit een 4Watt LED 9kleur Helderwit, daglicht) met een diffusor waardoor de lichtstraal uitermate zacht overkomt. Er is een LUMEN mini op een klein opvouwbaar statiefje, een LUMEN big op een groot opvouwbaar statief en een LUMEN medium op een ronde gietijzeren voet.

Gebruikte microscoop nodig?

Naast het verzorgen van microscooptrainingen en het leveren van Smartphone adapters en lensreiniging sets gaat ABBEoptics zich ook toeleggen op de levering van (gebruikte) microscopen, maar alleen van de bekende, grote merken als ZEISS-LEICA-WILD-OLYMPUS en NIKON.

Op korte termijn leverbaar; Zeiss Axiolab, Axioskop, Leica DMLB, Leitz Laborlux S en Nikon Optiphot Dl microscopen, Zeiss Stemi 2000 en SV-11, Leica M-60, M300, Wild M-715 en Olympus SZH Stereo zoommicroscopen.

Als u behoefte heeft aan een goede microscoop, maar niet het budget voor een nieuwe, neem dan contact op. Na inventarisatie van uw wensen kom ik met een voorstel. Na overeenstemming verzorg ik eerst een (vrijblijvende) demonstratie plus prijsopgave.

 

 

Het maken van micro foto’s met de Smartphone?

Microscoopfoto's maken met uw eigen smartphone? Door de tegenwoordige hoge kwaliteit van de in smartphones ingebouwde camera's zijn hier heel behoorlijke kwaliteiten te behalen. In combinatie met een kwalitatief goede adapter kunt u op een vrij eenvoudige manier micro opnamen maken door uw GSM te monteren op één van beide oculairen.

Lees meer

  • 1
  • 2

site-logo-abbeoptics