HDMI microscoopcamera's

Van DigiPHOT verschijnen er binnen kort enkele nieuwe modellen cameramicroscopen die buitengewoon handig inzetbaar zijn voor live prepareerwerk (klassikaal in het onderwijs) maar ook voor vele technische toepassingen zoals soldeerwerk of fijn montagewerk met hele kleine onderdelen.

Het kleinste model heet DM-3512H en is gemonteerd op een  tafelstatiefje met alzijdige (eenknops) verstelling.De werkafstand is vrij instelbaar tussen 33 en 320mm en de eindvergroting is 4.8x tot 55x.

Het gaat hier om een echte HDMI camera (3.5MP) met een mogelijkheid voor fotografie op een SD card. Het is ook mogelijk om een uitvoering te keizen met aangebouwde 12.5"HDMI monitor. (DM-3512HZ)

Een wat groter model (DM-3512HM) is geplaatst op een robuust tafelstatief met dubbele zwenkarm, de vergrotingsrange loopt van 9.5x tot 120x. Naar keuze kan een houder met 12.5"monitor geleverd worden of een houder voor een grotere monitor.

Voor afbeeldingen of prijzen; stuur mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

LUMEN lichtbronnen

ABBEoptics heeft een serie van drie verschillende LUMEN lichtbronnen ontwikkeld, deze LED lampen zijn uitermate geschikt voor macro fotografie/stereo microscopie maar doen ook uitstekend dienst als algemene werkverlichting op de werktafel. De basis bestaat uit een 4Watt LED 9kleur Helderwit, daglicht) met een diffusor waardoor de lichtstraal uitermate zacht overkomt. Er is een LUMEN mini op een klein opvouwbaar statiefje, een LUMEN big op een groot opvouwbaar statief en een LUMEN medium op een ronde gietijzeren voet.

Gebruikte microscoop nodig?

Naast het verzorgen van microscooptrainingen en het leveren van Smartphone adapters en lensreiniging sets gaat ABBEoptics zich ook toeleggen op de levering van (gebruikte) microscopen, maar alleen van de bekende, grote merken als ZEISS-LEICA-WILD-OLYMPUS en NIKON.

Op korte termijn leverbaar; Zeiss Axiolab, Axioskop, Leica DMLB, Leitz Laborlux S en Nikon Optiphot Dl microscopen, Zeiss Stemi 2000 en SV-11, Leica M-60, M300, Wild M-715 en Olympus SZH Stereo zoommicroscopen.

Als u behoefte heeft aan een goede microscoop, maar niet het budget voor een nieuwe, neem dan contact op. Na inventarisatie van uw wensen kom ik met een voorstel. Na overeenstemming verzorg ik eerst een (vrijblijvende) demonstratie plus prijsopgave.

 

 

  • 1
  • 2

site-logo-abbeoptics