Aanbeveling door Waterschap De Dommel

"Als je goed microfotografie middelen nodig hebt die vooral makkelijk in gebruik zijn, dan ben je bij ABBEoptics aan het juist adres.

Materiaal van goede kwaliteit en super beelden, maar vooral dus handig in gebruik. De WiFi mini microscoop is echt een aanrader. Alberrt is zeer klantvriendelijk en neemt alle tijd om een goed utleg te geven over de materialen en hoe deze te gebruiken, echt top.

Mark Scheepens (Monitoring at Waterschap De Dommel)

Robert Favier van EVIDENSIA

"Uiterst kundig en snel geholpen door ABBEoptics met de aanschaf van en 5G WiFi camera voor op 1 van onze microscopen in ons IVC Academy Training Center (voor dierenartsen en paraveterinairen) in Nieuwegein. Persoonlijk advies op maat met aandacht!"

PETER ALBERS

Wij hebben de RoR lens cleaner set gekocht voor ons Lab en zijn erg tevreden met dit product. Het is een complete set voor een aantrekkelijke prijs.

PETER ALBERS

Laboratory Engineer Optics at High Field Magnet Laboratory (HFML)

Toernooiveld 7

6525ED NIJMEGEN

Maurice Strubel

"De Abbe Optics reinigingsset is een zeer betaalbare en complete set voor het schoonmaken van m'n optica. Met simpele middelen is het zeer makkelijk om bijv. objectieven weer mooi schoon te krijgen. Als ik een verbeterpuntje mag aandragen dan zou een Engelse handleiding erg handig zijn voor de internationale omgeving waarin m'n microscopen worden gebruikt"
Maurice Strubel
Food Process Engineering
Wageningen University

Maurice Strubel

Research Technician
Wageningen University
Agrotechnology & Food Sciences
Food Process Engineering

PO Box 17
6700AA Wageningen
The Netherlands
Tel: +31 317 481584
Fax: +31 317 482237
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.fpe.wur.nl

Noot van ABBEoptics; op de site ABBEoptics zijn de manuals te downloaden in zowel NL als Engels

Cilia Lelivelt

Ervaringen Rijk Zwaan Breeding B.V. Fijnaart.
Wij hebben recentelijk in twee middagen de door Abbe.optics georganiseerde cursus Training in het correcte gebruik van de lichtmicroscoop gevolgd.
Tijdens deze cursus kwamen de volgende onderdelen uitgebreid aan bod:
Instellen van microscoop volgens Köhler, uitleg over de soorten objectieven, beschriftingen, toepassingen en diverse technieken. Als laatste onderdeel werd het correcte gebruik plus afregelen van Fluorescentie lampen en de beschikbare/benodigde filters behandeld. Naast een theorie gedeelte werd er ook aan de hand van de door ons gebruikte apparatuur uitgelegd hoe praktisch om te gaan met diverse lichtmicroscopen.

Wij hebben de cursus als zeer positief ervaren. Vooral de interactieve manier van werken en het volgen van de cursus op locatie is zeer waardevol geweest. Door deze opzet was er volop ruimte voor specifieke vragen en aandacht voor problemen rondom de eigen opstellingen. Als bonus werd de reinigingsset voor objectieven getoond. Deze set kunnen wij ook van harte aanbevelen.

Juni 2014 Cilia Lelivelt, Team leader Cell Biology Research

Ingrid van de Kraats

De cursus microscopie hebben we bij CSK food enrichment ervaren als een zeer interessante cursus, een goede afwisseling van theorie en praktijk.
Vooral het praktische gedeelte was erg nuttig. De analisten hebben ook zelf achter de microscoop gezeten en leren instellen volgens de Köhler methode er was dan ook meteen gelegenheid om vragen te stellen die van toepassing waren voor in je eigen werkgebied.
Deze cursus is zeker aan te raden om iedereen weer scherp te hebben hoe om te gaan met een microscoop.

Ingrid van de Kraats

CSK Food Enrichment
Phone : +31 58 284 42 42
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Internet: www.cskfood.com

site-logo-abbeoptics